Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Μαγειρική υψηλού επιπέδου…


Απρόσκοπτα συνεχίζουν τα εργαστηριακά τους μαθήματα, σε καθημερινή βάση, οι σπουδαστές του τμήματος «Μαγειρικής – chef».

Οι δευτεροετείς, βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση και του τρίτου εξαμήνου των σπουδών τους, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι η κατάρτιση που λαμβάνουν στη σχολή είναι επαγγελματικού επιπέδου.

Βρίσκονται άλλωστε στην τελική ευθεία που οδηγεί στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, στις κουζίνες των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της χώρας, στις οποίες είναι από τώρα περιζήτητοι και εργάζονται άλλωστε εκεί οι περισσότεροι απόφοιτοι της σχολής.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου