Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Σπούδασε Ψυκτικός [τεχνικός κλιματισμού – ψύξης – αερισμού]

Μια νέα ειδικότητα σπουδών, σ’ έναν τομέα που συνεχώς αναπτύσσεται, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος».

Τώρα, όλοι οι απόφοιτοι Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τεχνικοί κλιματισμού, ψύξης, αερισμού και έτσι να αποκτήσουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα για  άμεση και αποδοτική επαγγελματική αποκατάσταση.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας θα μπορεί να ασχοληθεί με την εγκατάσταση, τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, τη συντήρηση και επισκευή επαγγελματικών ψυγείων, κλιματιστικών μονάδων (οικιακών και επαγγελματικών) και εγκαταστάσεων αερισμού.

Ο απόφοιτος της συγκεκριμένης ειδικότητας μπορεί να εργαστεί σε εταιρίες, τεχνικά γραφεία και βιομηχανίες, που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή εγκαταστάσεων ψύξης – κλιματισμού, σε συνεργεία συντήρησης ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος ασχολείται με την εγκατάσταση την επισκευή και τη συντήρηση οικιακών και επαγγελματικών συσκευών κλιματιστικών μονάδων αλλά και ψυγείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου