Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Η γλουτένη στη διατροφή μας

Λίγο πιο… σοφοί, όσον αφορά τις διατροφικές τους συνήθειες, έγιναν όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο με θέμα «διατροφή χωρίς γλουτένη» που διοργανώθηκε από το «Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος» στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με διάλεξη από τη διατροφολόγο MSc Χριστίνα Κωσταρά, η οποία ανέλυσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την γλουτένη και πως αυτή επηρεάζει τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ μετά οι καταξιωμένοι chef της σχολής Νίκος Σχουλής, Απόστολος Τσίλης και Ανδρέας Γεωργούλης, δημιούργησαν τόσο γλυκές όσο και αλμυρές παρασκευές χωρίς γλουτένη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου