Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Στα πολύ… βαθιά!

Κυριολεκτικά, στα… βαθιά βούτηξαν οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος «Μαγειρικής – chef», στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων τους και συγκεκριμένα στην ενότητα των θαλασσινών.

Στο σημερινό μάθημα οι σπουδαστές παρακολούθησαν και συμμετείχαν στον τεμαχισμό, το φιλετάρισαμα και τη μεριδοποίηση ενός φρέσκου σολομού βάρους 5,5 κιλών!

Αμέσως μετά και υπό τις οδηγίες ενός από τους καταξιωμένους σεφ της σχολής,  δημιούργησαν δύο παρασκευές, Ταρτάρ σολομού με αβοκάντο για ορεκτικό και σολομό με σάλτσα σαφράν για κυρίως πιάτο.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου