Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Μπορούμε και χωρίς… γλουτένη (;)

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο διοργανώνει το «Θεσσαλικό ΙΕΚ», την Τετάρτη 20 Ιανουάριου  στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων.

Το σεμινάριο έχει θέμα τη «διατροφή χωρίς γλουτένη» και περιλαμβάνει διάλεξη από τη διατροφολόγο MSc Χριστίνα Κωσταρά αλλά και παρασκευές από τους καταξιωμένους chef της σχολής Νίκο Σχουλή, Απόστολο Τσίλη και Ανδρέα Γεωργούλη.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 2651025533, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου