Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο «Wine Tasting Techniques» με τον Παναγιώτη Τζίμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/3/2020 το σεμινάριο με θέμα «Wine Tasting Techniques» με εισηγητή τον Παναγιώτη Τζίμα Dip WEST, Msc Chemist  Oenologist, Wine and Spirits consultant – που διοργανώθηκε στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, με περιεχόμενο τις τεχνικές γευσιγνωσίας κρασιού, τη μέθοδο αξιολόγησης της ηλικίας, της δυνατότητας παλαίωσης και της ετοιμότητας προς κατανάλωσης ενός κρασιού, τα βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση της ποιότητας ενός κρασιού, την εισαγωγή στον αμπελώνα της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστραλίας, της Αργεντινής και της Χιλής καθώε και γευσιγνωσία & σχολιασμός τεσσάρων κρασιών του νέου κόσμου.

Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν  Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές του σεμιναρίου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναγιώτη Τζίμα για την άρτια παρουσίαση αλλά και την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου