Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο “Δημιουργική κουζίνα – πιάτα εστιατορίου” από τον Chef Σταύρο Σκάρο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21/10/2019 το σεμινάριο με θέμα “Δημιουργική κουζίνα – πιάτα εστιατορίου” από τον Executive Chef Σταύρο Σκάρο που διοργανώθηκε στα πλαίσια του νέου κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο βασισμένο πάνω σε νέες, καινοτόμες τεχνικές που ανοίγουν νέους ορίζοντες αναβαθμίζοντας το επίπεδο της γαστρονομίας.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές που παρακολούθησαν. 

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Σταύρο Σκάρο για την άρτια παρουσίαση αλλά και την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου