Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο «Ιταλική Κουζίνα» με τον Chef Μανώλη Ξερουδάκη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/12/2019 το σεμινάριο με θέμα την “Ιταλική Κουζίνα” από τον chef Μανώλη Ξερουδάκη, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πλήθος σπουδαστών και επαγγελματιών του επισιτισμού είχαν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, γνωρίζοντας κάποια από τα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το masterclass μαγείρεψαν και γεύτηκαν open face Lasagne με μανιτάρια και παρμεζάνα, black angus tartar, pancetta – μελιτζάνα – simenjipop cornspicy γλάσο καθώς και granchio reale Ravioli alla Carbonara.

Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν  Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές του σεμιναρίου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μανώλη Ξερουδάκη για την άρτια παρουσίαση αλλά και την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας  έδειξε.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου