Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο “Aνατολίτικη Κουζίνα ” από τον Chef Selim Selguk

                                                                                    
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/11/2019 το σεμινάριο  “Ανατολίτικη Κουζίνα” από τον καταξιωμένο chef της Ανατολίτικης κουζίνας Selim Selguk, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.


Πλήθος σπουδαστών και επαγγελματιών του επισιτισμού είχαν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, μαθαίνοντας κάποια από τα μυστικά των ανατολίτικων γεύσεων και της τουρκικής κουζίνας καθώς και να δοκιμάσουν  συνταγές με άρωμα ανατολής σε αυτό το εξαιρετικό masterclass.

Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν  Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές του σεμιναρίου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Selim Selguk για την άρτια παρουσίαση αλλά και την ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου