Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Έμαθαν τα μυστικά της μοριακής γαστρονομίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος» στα Ιωάννινα.

Οι συμμετέχοντες στο «advanced level» είχαν την ευκαιρία να δουν τις τεχνικές «vacuum sous vide», «thermos mix»,  «ξηρός πάγος» και εκπαιδευτούν πάνω σε αυτές.

Βασικοί εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι chef, Σπύρος Δόσης και Δημοσθένης Ντάνος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου