Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Φρέσκα ραβιόλια απ’ τα χεράκια τους…

Με την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών ξεκίνησαν τη σημερινή ημέρα οι πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος «Μαγειρικής – chef».

Αφού ξεκίνησαν φτιάχνοντας τη ζύμη, την πέρασαν από τη μηχανή των ζυμαρικών ώστε να αποκτήσει το κατάλληλο πάχος, ενώ παράλληλα ετοίμαζαν και τη γέμιση. Έφεραν τη ζύμη στα… μέτρα τους, έκοψαν και γέμισαν τα ραβιόλια και τα έριξαν στην κατσαρόλα για βράσιμο.

Τα φρεσκότατα και νοστιμότατα ζυμαρικά σερβιρίστηκαν σε δύο παραλλαγές. Μία με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον και η δεύτερη με γλυκόξινη σάλτσα. 

Έτοιμοι για... Ιταλία!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου