Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Καλή Σαρακοστή…!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της εβδομάδας οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής, ανοίγοντας μας ταυτόχρονα την… όρεξη για τους σαρακοστιανούς μεζέδες της Καθαράς Δευτέρας. 

Οι εκκολαπτόμενοι Σεφ, δημιούργησαν «θαλασσινά» πιάτα όπως: Σαρδέλα λεμονάτη με τηγανιτή κάπαρη, Σουπιές με πένες και κόκκινη σάλτσα, τσιπούρα με αρωματικό ρύζι, Σαρδέλα με σκορδαλιά, παραδοσιακή χειροποίητη ταραμοσαλάτα, τσιπούρα σοτέ με χόρτα τσιγαριστά και πουρέ φασόλι με ταραμά.

Μόνο… χαρταετό δεν μαγείρεψαν!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου