Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Μοριακή γαστρονομία… δόση πρώτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας που έγινε στην Ήπειρο και το οποίο διοργάνωσε το «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος».

Οι σεφ Σπύρος Δόσης και Δημοσθένης Ντάνος μύησαν τους συμμετέχοντες στα μυστικά της μοριακής γαστρονομίας που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει άνθιση και στη χώρα μας.

Το σεμινάριο θα συνεχιστεί τη Δευτέρα  4/4/2016 με advanced level από τις 9:00 έως 15:00.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου