Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Με χειροποίητο κόσμημα, γλυκίσματα και Sushi στον… Πηνειό!

Περάσαμε καλά πέρσι κι είπαμε να το επαναλάβουμε! Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Πηνειού με ενδιαφέρουσες δράσεις για όλους.

Έτσι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του φεστιβάλ για να αναπτύξουμε μαζί τους διάφορες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/6 [18:00-21:30] - Κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φτιάξει το δικό του κόσμημα με την καθοδήγηση έμπειρης καθηγήτριας του τμήματος Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ.
- Γλυπτική – διακοσμητική Γαστρονομίας Ανοιχτό σεμινάριο γλυπτικής και διακόσμησης με φρούτα & λαχανικά

ΠΕΜΠΤΗ 22/6 [18:00-21:30] - Μαγειρική 
Επίδειξη και παρασκευή συνταγών μαγειρικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6 [18:00-21:30]
- Ζαχαροπλαστική Επίδειξη και παρασκευή γλυκισμάτων
- Κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φτιάξει το δικό του κόσμημα με την καθοδήγηση έμπειρης καθηγήτριας του τμήματος Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6 [18:00-21:30]
- Λιχουδιές για παιδικό πάρτι & Sushi
Οι μικροί μας φίλοι που θα βρεθούν στο Φεστιβάλ θα έχουν τη χαρά να φτιάξουν και να γευτούν διάφορες λιχουδιές με τη βοήθεια σπουδαστών της σχολής. Παράλληλα ΣΕΦ της σχολής θα μας μυήσει στα μυστικά για "σπιτικό" Sushi!

Δε μένει παρά να ζήσουμε τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική και δημιουργικές εμπειρίες, συμμετέχοντας σε μια γιορτή που ενώνει το παλιό με το καινούργιο, τα όνειρα με την πραγματικότητα, τις τέχνες με τον άνθρωπο, την καθημερινότητα με τον πολιτισμό.


Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου