Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Η ομορφιά έκανε... στάση στο Θεσσαλικό ΙΕΚ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα εκπαιδευτήρια του Βόλου του Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος.

Η αισθητικός της εταιρείας YELLOW ROSE, κ. Οικονομίδη, παρουσίασε σε σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής – Ποδολογίας αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου απ’ όλη τη Θεσσαλία, πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου και συγκεκριμένα τη μεσοθεραπεία και τη θεραπεία με φύλλα χρυσού 24 καρατίων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η YELLOW ROSΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς παγκοσμίως και μάλιστα αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει τα προϊόντα της σε διεθνή έκθεση στην Ασία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Στέργιος Γιάτσος, εις εκ των ιδιοκτητών του ΙΕΚ, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το συγκεκριμένο event αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων σε διάφορους τομείς που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στα εκπαιδευτήρια και των τριών πόλεων (Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα) στις οποίες και δραστηριοποιείται το Θεσσαλικό ΙΕΚ.

Την υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλεσμένων επιμελήθηκαν σπουδάστριες του τμήματος "Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας", ενώ στο τέλος της εκδήλωσης οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν τις λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι σπουδαστές του τμήματος "Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής" του Θεσσαλικού ΙΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου