Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Ζεστά, ζεστά…

Λαχταριστά πεϊνερλί δημιούργησαν σήμερα οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής.

Η γνωστή ζύμη σε σχήμα βάρκας, υποδέχθηκε το κασέρι, το ζαμπόν το μπέικον και το λιωμένο βούτυρο και το αποτέλεσμα αποζημίωσε όλους όσους… πρόλαβαν να δοκιμάσουν. 

Για την ιστορία, τα πεϊνιρλί ήταν γνωστά σ’ όλη την Ανατολή και τα έφεραν στην Ελλάδα οι Πρόσφυγες το 1920, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα παραλλαγές. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου