Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Ανέλαβαν την κουζίνα και την εξυπηρέτηση των πελατών!

Τις δημιουργίες των εκκολαπτόμενων chef του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν χθες το βράδυ πελάτες και φίλοι του  «PUBLIC DRINKS & EATERY» στα Τρίκαλα.

Οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής ανέλαβαν την κουζίνα του μαγαζιού και υπό τις οδηγίες του καθηγητή – σεφ Θωμά Θωμάκη, ετοίμασαν υπέροχες λιχουδιές  με τις οποίες συνόδευσαν τα ποτά των θαμώνων του καταστήματος.

Παράλληλα, σπουδαστές του τμήματος Τουρισμού, ανέλαβαν το σέρβις και την εξυπηρέτηση των πελατών, ετοίμασαν κοκτέιλ και ποτά, σέρβιραν τους παρευρισκόμενους και «εκπαιδεύτηκαν» σε πραγματικές συνθήκες  και μάλιστα σ’ ένα μαγαζί ιδιαίτερης αισθητικής και πολύ υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου