Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ο σολομός στα καλύτερα… χέρια!

Του έδωσαν και κατάλαβε του… σολομού οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής. Αφού εκπαιδεύτηκαν στη διαδικασία φιλεταρίσματος και τεμαχισμού, επιδόθηκαν στην παρασκευή διάφορων συνταγών.

Και ταρτάρ σολομού με αβοκάντο και σολομό με άγριο ρύζι και ψητό με σάλτσα πορτοκαλιού, και πανέ με ντιπ λεμονιού και… και… και…

Ακόμα φτιάχνουν…!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου