Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Στιγμές… φεστιβαλικές [video]

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από το ιδιαίτερα επιτυχημένο Φεστιβάλ Πηνειού και θυμόμαστε όμορφες στιγμές από τις δράσεις που αναπτύξαμε στην κοίτη του ποταμού.

Το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάστος», αν και συμμετείχε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, απέσπασε κολακευτικά σχόλια, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Κατά την πρώτη ημέρα, σπουδαστές από το τμήμα «Μαγειρικής» δημιούργησαν πεντανόστιμες μακαρονάδες με χειροποίητα, παραδοσιακά, θεσσαλικά ζυμαρικά.

Τη δεύτερη μέρα, το τμήμα «Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής» προσέφερε στους επισκέπτες εκπληκτικά τηγανόψωμα με κρέμα φέτας και ντοματίνια, ενώ στους μικρούς φίλους κέρασε δροσιστικά ζελεδάκια.

Κατά την Τρίτη μέρα του φεστιβάλ μικρά παιδιά έγιναν σεφ, καθώς με την καθοδήγηση των σπουδαστών της σχολής έμαθαν να φτιάχνουν τυροπιτάκια με ζύμη κουρού, περιμένοντας καρτερικά μέχρι να ψηθούν οι δημιουργίες τους για να τις δοκιμάσουν.

Την τελευταία ημέρα, τους μικρούς μας φίλους «ανέλαβαν» οι σπουδάστριες του τμήματος «Προσχολικής Αγωγής» και όλοι μαζί ζωγράφισαν, έφτιαξαν όμορφες κατασκευές, τραγούδησαν και διάβασαν υπέροχα παραμύθια.

Παράλληλα, κορίτσια από το τμήμα «Αισθητικής και Μακιγιάζ» ζωγράφισαν στα προσωπάκια των παιδιών (face painting) δίνοντας περισσότερο χρώμα στο χαμόγελο τους!


Το ραντεβού μας το ανανεώσαμε ήδη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου