Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Στην «BEAUTY» της Θεσσαλονίκης και της ομορφιάς!


Με πολλές νέες ιδέες αλλά και σημαντικές εμπειρίες στις… αποσκευές τους, επέστρεψαν από την έκθεση BEAUTY της Θεσσαλονίκης, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος.

Τα παιδιά και οι καθηγητές - συνοδοί περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους (αισθητική, μακιγιάζ, κομμωτική, περιποίηση άκρων κ.α.), είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα απαραίτητα προϊόντα για τη δουλειά τους, ενώ παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους στον χώρο επαγγελματίες, αλλά και επιδείξεις σε «πραγματικές συνθήκες εργασίας».

Επρόκειτο, αναμφισβήτητα, για μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς η πλειονότητα των παιδιών ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου (εκτός των καθηγητών τους) και είδαν συγκεντρωμένες περισσότερες από 300 φίρμες προϊόντων. 

Έχουν, ήδη, ανανεώσει το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση…











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου