Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Θαλασσινή πανδαισία


Αέρα… θαλασσινό είχε το τελευταίο μάθημα της εβδομάδας για τους δευτεροετείς του τμήματος Μαγειρικής (chef). Οι σπουδαστές δημιούργησαν πιάτα εφάμιλλα φημισμένων εστιατορίων αποδεικνύοντας ότι με τις γνώσεις που αποκτούν και την καθημερινή τους εξάσκηση στα εργαστήρια της σχολής, ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο... Δείτε τα εκπληκτικά πιάτα που ετοίμασαν.




φιλέτο πέρκας λεμονάτο με πατάτες μπέϊμπι.

Φλέτο πέρκας με γέμιση από σπανάκι και σάλτσα.

Αθηναϊκή σαλάτα τυλιγμένη σε κινέζικο λάχανο με μαρμελάδα ντομάτας.



Γαριδομακαρονάδα με πέστο ρόκας και φλόυδες παρμεζάνας.

Κροκέτα μπακαλιάρου με ταρτάρ μπεαρνάζ και σαλάτα ρόκα.

Φιλέτο πέρκας τύπου Σπετσιώτα με πατάτες μπέϊμπι














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου