Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα
11/11/2019 το σεμινάριο “Ανατολίτικη Κουζίνα” από
τον καταξιωμένο chef της
Ανατολίτικης κουζίνας Selim Selguk, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του
κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Πλήθος
σπουδαστών και επαγγελματιών του επισιτισμού είχαν την ευκαιρία να
παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, μαθαίνοντας κάποια από τα
μυστικά των ανατολίτικων γεύσεων και της τουρκικής κουζίνας καθώς και να δοκιμάσουν συνταγές με άρωμα
ανατολής σε αυτό το εξαιρετικό masterclass.
Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές του σεμιναρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου