Με μεγάλη επιτυχία
πραγματοποιήθηκε στις 21/10/2019 το σεμινάριο με θέμα “Δημιουργική κουζίνα –
πιάτα εστιατορίου” από τον Executive Chef Σταύρο Σκάρο που διοργανώθηκε στα πλαίσια του νέου κύκλου
σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Οι παρευρισκόμενοι
είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο βασισμένο
πάνω σε νέες, καινοτόμες τεχνικές που ανοίγουν νέους ορίζοντες αναβαθμίζοντας
το επίπεδο της γαστρονομίας.
Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές που παρακολούθησαν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου