Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Workshop Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής στη σχολή των Ιωαννίνων.

Ο εξαιρετικός Pasrty chef και μέλος της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών, Γιώργος Αγαπητός, μύησε τους συμμετέχοντες σε μυστικά της ειδικότητας τους. 

Παρουσίασε διάφορες τεχνικές παρασκευής κρουασάν βουτύρου, γεμίσεις για σφολιάτα αλλά και το ψωμί «Ζέας», το ψωμί των Αρχαίων Ελλήνων.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου