Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Της γαλοπούλας!

Με τι άλλο, με γαλοπούλα, θα ολοκλήρωναν τα εργαστηριακά μαθήματα οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής. 

Οι συνταγές πολλές, οι παραλλαγές ακόμα περισσότερες, από τις παραδοσιακές μέχρι τις πιο… γκουρμέ, όπως φιλέτο γαλοπούλας σε βάση από γέμιση με αγριόρυζο, σταφίδες, κουκουνάρι, δαμάσκηνα και σάλτσα πορτοκαλιού!


Καλά και γευστικά Χριστούγεννα σε όλους!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου