Οι σεφ, Μάστορας Χρήστος και Κανδήλας Γιώργος, μοιράστηκαν πρωτότυπες συνταγές και εξαιρετικές γεύσεις, με άρωμα Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, τα πιάτα που μαγείρεψαν βήμα - βήμα ήταν:
- Κρέμα φασολάδας με πηλιορείτικο σπετζοφάι, τραγανό αυγό και αρωματικό λάδι
- Μπαλοτίνα από μοσχαράκι με υφές μελιτζάνας, άρωμα τρόυφας και σάλτσα μπαχαρικών
- Φαγκρί με κρέμα σελινόριζας, σπανάκι σωτέ και αυγολέμονο αρωματισμένο με κρόκο κοζάνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου