Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Νέες τεχνικές & μοντέρνες συνταγές!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργανώθηκε από το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – Γιάτσος με θέμα την παρασκευή μοντέρνων συνταγών.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν νέες τεχνικές για τη δημιουργία παγωτών, Semifredο,  Γρανίτών, Sorbet, κ.α. 

Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δημιούργησαν ευφάνταστες συνταγές παγωτού μανιταριών, ντομάτας, και σπαραγγιών.

Το σεμινάριο έληξε με γευστική δομική, με τους συμμετέχοντες να φεύγουν με τις πιο γλυκές… αναμνήσεις!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου