Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν νέες τεχνικές για τη δημιουργία παγωτών, Semifredο, Γρανίτών, Sorbet, κ.α.
Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δημιούργησαν ευφάνταστες συνταγές παγωτού μανιταριών, ντομάτας, και σπαραγγιών.
Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δημιούργησαν ευφάνταστες συνταγές παγωτού μανιταριών, ντομάτας, και σπαραγγιών.
Το σεμινάριο έληξε με γευστική δομική, με τους συμμετέχοντες να φεύγουν με τις πιο γλυκές… αναμνήσεις!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου