Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Μάθημα Εστιατορικής – Καθαρισμός και σερβίρισμα ψαριού

Ένα ειδικό μάθημα... σεμιναριακού τύπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος «Τουριστικών Επαγγελμάτων & Επιχειρήσεων φιλοξενίας».

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους στον τομέα της «εστιατορικής» τα παιδιά παρακολούθησαν τον τρόπο καθαρίσματος και σερβιρίσματος ψαριών (τσιπούρα και λαυράκι), μπροστά στον πελάτη.

Μετά το θεωρητικό κομμάτι, ο κάθε σπουδαστής είχε την ευκαιρία να κάνει πρακτική εφαρμογή στον καθαρισμό των ψαριών. Και μπορεί όμως στην αρχή να παιδεύτηκαν αλλά και τα κατάφεραν και το ευχαριστήθηκαν.

Γνωρίζουν άλλωστε, από την πρακτική τους το περασμένο καλοκαίρι, ότι οι απαιτήσεις των μεγάλων εστιατορίων και ξενοδοχείων είναι πολύ μεγάλες και ότι μόνο μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση θα γίνουν περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου