Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ στο Φεστιβάλ Πηνειού!

Στο αναβαθμισμένο Φεστιβάλ Πηνειού 2016, που διοργανώνεται στην κοίτη του ποταμού από την Τρίτη 21 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα συμμετέχει το Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος.

Ασπαζόμενοι την πεποίθηση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ότι ένα Φεστιβάλ πρέπει να συνιστά κάτι εξαιρετικό, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, να δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα, η οποία πηγάζει από την ποιότητα της τέχνης και των δημιουργών που συμμετέχουν, αλλά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του Θεσσαλικού ΙΕΚ θα συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Έτσι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα υποδεχθούμε τους μικρούς επισκέπτες του φεστιβάλ για να αναπτύξουμε μαζί τους διάφορες δραστηριότητες.

Ενδεικτικές δράσεις:
Tμήμα ζαχαροπλαστικής: Παρασκευή γλυκισμάτων.
Τμήμα Αρτοποιίας: «Παιχνίδια» με το ζυμάρι.
Τμήμα Μαγειρικής: Συνταγές με παραδοσιακά θεσσαλικά ζυμαρικά.
Τμήμα Προσχολικής Αγωγής: Ζωγραφική, κατασκευές, τραγούδι, παιχνίδι.
Τμήμα Αισθητικής: Face painting στα μικρά παιδιά.

Δε μένει παρά να την ακολουθήσουμε και να ζήσουμε τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική και δημιουργικές εμπειρίες, συμμετέχοντας σε μια γιορτή που ενώνει το παλιό με το καινούργιο, τα όνειρα με την πραγματικότητα, τις τέχνες με τον άνθρωπο, την καθημερινότητα με τον πολιτισμό.

Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου